Metoda Më e Mirë Operative

Zbulo sekretet e real estate – si të bëhemi agjentë ekselentë.
Metoda MMO, e testuar dhe e provuar nga mbi 8,000 agjentë të suksesshëm, ju mëson se si të arrini qëllimet tuaja profesionale pa pasur nevojë të sakrifikoni jetën tuaj private.

COACH ANTONELLA SORRENTINO

Hotel Hilton Garden Inn
27,28,29 Qershor 2023

Ky event do të zhvillohet në...

Ditë
Orë
minuta
sekonda

Si agjent imobiliar, mund të kesh një rutinë të konsoliduar zakonesh dhe veprimesh, por mund të jesh edhe viktimë e shqetësimeve të pa parashikuara që të bëjnë të humbasësh fokusin e aktivitetit dhe të të pengojnë të jesh eficent në shërbimin për klientët dhe për përfitimet e tua.

PËRSE NJË METODË?

Çdo profesionist ka një metodë pune të strukturuar dhe të kolauduar, si për shembull, një mjek kirurg që ndjek një procedurë në sallën e operimit.

Shumë agjentë e konsiderojnë rutinën e tyre të përditshme si një metodë të strukturuar, por rezultatet nuk janë të kënaqshme.

Pas shumë vitesh formim dhe kërkim konstant, kemi hartuar një metodë që i ka dhënë mundësinë mijëra agjentëve të suksesshëm të arrijnë objektivat profesionale dhe të përmirësojnë jetën e tyre.

Të ndjekësh një metodë të strukturuar të ndihmon të kesh rezultate të mira dhe të ofrosh një shërbim më të mirë klientëve, duke projektuar biznesin tënd.

Mos e humb mundesinë të zbulosh metodën tonë dhe të bëhesh një agjent i suksesshëm.

AGJENTË NË KURTH

Në këto 10 vite si trajnues dhe coach kemi patur mundësinë të hymë në kontakt me shumë agjentë të shumë zonave në Itali, kompani dhe realitete të ndryshme midis tyre, dhe kemi kaluar faza tregu shumë të paqëndrueshme.

Ishin të gjithë të bllokuar në të njëjtin “kurth” pa e kuptuar: kurthi i marrjes së kontratave të shitjeve që të bën të firmosësh shumë kontrata në sasi, dhe më vonë të vraposh për ti shitur, me shpresën që do fitosh mjaftueshëm…

Dhe cdo muaj përsëritet e njejta gjë.

Rezultatet e këtij vrapi janë:

Ndoshta e sheh dhe ti veten në disa prej ketyre problemeve, dhe si kolegët e tu mendon që fajin e kanë klientët që janë shumë të cuditshëm, ose fati i keq, ose tregu i qytetit tuaj që është shumë dinamik, ose agjensitë e tjera që nuk punojnë sic duhet.

Cfarë prespektivash rritjeje ka nje agjent që punon në mënyrë të tillë?

Të njëjtat të një personi të punësuar, por me më shumë risqe dhe me më pak siguri.

FJALA "MIRË" ËSHTË ARMIK I FJALËS "EKSELENT"
METODA E 4 KUADRATEVE

Metoda e 4 kuadrateve është ajo që ndjekin agjentët që na kanë besuar ne si coach prej më shumë se 10 vitesh.

Si lindi?

Idea bazë ishte intuitë e Tiziano Benvenuti: për të dalë nga një nivel mediokër, një profesionist i vërtetë duhet të dëshirojë perfeksionin, që do të thotë të dallojë nga kategoria e mesme.

Kjo nuk do të thotë të punosh më shumë në kohë apo të investosh më shumë energji, por thjesht të adoptosh një metodë të strukturuar dhe specifike për objektivat e saj.

Kjo është në të vërtetë në të gjitha fushat: duke ripërsëritur shembullin e mjekut, kjo është dhe arsyeja për të cilën ti nuk do të doje të operoheshe nga një mjek familjeje, por do ti referoheshe një mjeku specialist, i specializuar për atë lloj patologjie.

Ja përse FJALA “MIRË” ËSHTË ARMIK I FJALËS “EKSELENT” është e vetmja rrugë për perfeksion dhe specializim të roleve.

Mundet një agjent që vetëm me disa vite pune të jetë i specializuar në 5-6 kompetenca?

Sigurisht që jo, por qëndron në një nivel mesatar të mirë, një nivel që sidoqoftë nuk iI jep mundesinë të bëjë atë hapin e nevojshëm që të ngjisë biznesin e vet dhe të arrijë të ardhurat që meriton.

Për të arritur këtë, edhe ai duhet të bëhet një kirurg. Duhet të kualifikohet në një fushë të caktuar kompetencash, që ta cojë nivelin e tij në një shkallë ekselence.

Titullari apo brokeri i suksesshëm është ai që i njeh të gjitha këto fusha dhe i zhvillon ato.

4 kuadratët përfaqësojnë fushat e kompetencave thelbësore në punën e një agjensie:

CFARË PROBLEMESH ZGJIDH METODA E 4 KUADRATËVE?

Metoda Make Money Organization shton të ardhurat e aktivitetit tënd dhe rrit biznesin tënd nëse…

Në këtë mënyrë iludon të fitosh më shumë por humbet kohë dhe para, duke riskuar të bësh gabime.

Duke u fokalizuar në kuadratin LISTING, i përgatitur për parakualifikim, do të bëhesh një AS në listime cilësore (cmim tregu, eksluziv, fuqizim të gjitha kanaleve të blerjeve, (dhe mund t’ia delegosh fushën e BLERËSIT plotësisht një konsulenti të kualifikuar si agjent blerës.

Ai, si njohës i mirë i tregut të zonës, do të punojë në sinergji me standartet e tua dhe do të përqëndrohet në seleksionimin e profileve më të mirë të blerësve (pa patur surpriza në dokumentacion, apo në procesin e kredisë në bankë) për të tërhequr ofertën më të mirë në kohën më të shkurtër.

Nuk është faji juaj, ky edukim nuk është as në lëndët e shkollës së mesme.

Pjesa më e madhe e agjentëve shohin ti kalojnë para syve shifra impresionuese nga llogaritë e tyre, por nuk kanë krijuar kurrë asete për të ardhmen, gjë e cila është paradoksale nëse mendojmë që pronat janë asete të mundshme.
Mund të jesh i zoti për të faturuar…

po ku shkojnë flukset e kasës tuaj?

Nëse nuk mban gjurmë të të gjitha hyrjeve dhe të daljeve, llogari bankare të dedikuara të ndara për punën dhe familjen, përfundon të shpenzosh sidoqoftë më shumë fitime, dhe mund të gjendesh në vështirësi për përmirësuar ecurinë e zyrës, për të paguar shkollën e fëmijëve të tu, apo të paguash taksat.

E kemi parë në shumë agjensi me një madhësi diskrete: pak konsulente janë ata që formojnë bërthamën e produktivitetit dhe më shumë sesa gjysma janë të pa motivuar, jo konstante, dhe është më mirë ti zëvendësosh sesa ti mbash në zyrë.

Për të investuar në një skuadër edhe me 3 persona duhet të njohësh hapat e duhur: kanalet e rekrutimit, përgatitja e një interviste ekifase, struktura e onboarding.

Edhe në këtë fushë, sic e sheh, improvizimi mund të kushtojë frustrim, kohë dhe para.

Të sjellesh strategji të brandit personal si online dhe offline si një praktikë e mirë në agjensi të lejon ti paraprish punës me blerësit dhe shitësit e ardhshëm të tu; do të lodhesh më pak për të përballuar kundërshtimet mbi cmimin ose kontratën ekskluzive dhe do të kesh më shumë kontroll të tratativës sepse ata të kanë zgjedhur ty.

Ja cfarë do të mësosh në këto 3 ditë:

Dita e parë - ora 9.00 - 16.30

Dita e Dytë - ora 9.00 - 16.30

Dita e tretë - ore 9.00 - 16.30

Cfarë përmban kursi
"Metoda më e mirë Operative"?

18 orë në 3 ditë formim praktik se si implementohet Metoda e 4 Katrorëve në agjensinë tuaj, dhe si të fillosh të rritesh të ardhurat e tua sapo ti të hysh në zyrë.

Do të kesh mundësinë të mësosh këtë metodë sëbashku me një publik të vërtetë të veçantë si ty:

Vetëm 150 €

Ky event do të nisë në…

Ditë
Orë
Minuta
Sekonda

Bli tani

Questo sito non fa parte del sito Web di Facebook o di Facebook Inc. Inoltre, questo sito NON è in alcun modo approvato da Facebook. FACEBOOK è un marchio di FACEBOOK, Inc.

DISCLAIMERS: Dichiarazione di responsabilità legale Le informazioni fornite da MMO spa sono generiche e generalizzate e non possono essere considerate utili in toto al proprio caso specifico né possono valere come consulenza specifica né commerciale né finanziaria Dovresti consultare un avvocato o un altro professionista per determinare quale potrebbe essere il migliore investimento e la corretta gestione della tua realtà aziendale correlata alle tue esigenze. La MMO spa non rilascia alcuna formale garanzia o altra promessa in merito ai risultati che possono essere ottenuti utilizzando i nostri contenuti dal carattere generale . Nessuno dovrebbe prendere alcuna decisione di investimento senza prima condurre le proprie ricerche con la dovuta diligenza la MMO spa declina ogni responsabilità nel caso in cui informazioni, commenti, analisi, opinioni, consigli e/o raccomandazioni risultino inaccurati, incompleti o inaffidabili o comportino investimenti o altre perdite. Il contenuto reso disponibile attraverso il sito Web non è destinato e non costituisce consulenza in materia di investimenti , commerciale, professionale. L’utilizzo delle informazioni sul sito Web o dei materiali collegati dal Web è a proprio rischio.

 

EARNINGN DISCLAIMERS: La MMO spa non presta alcuna garanzia circa la realizzazione di alcun  livello di reddito e accedendo ai prodotti e servizi della MMO spa il cliente  accetta espressamente il rischio che i guadagni e le dichiarazioni reddituali degli investimenti differiscano da individuo a individuo  e che possano non verificarsi relativamente alla propria realtà . Come per qualsiasi azienda, i risultati possono variare e saranno basati sulla capacità individuale, sull’esperienza aziendale, sull’esperienza personale e molti altri fattori endogeni ed esogeni relegati alla volatilità e volubilità del mercato. Non ci sono garanzie riguardo al livello di successo che potresti riscontrare. Le testimonianze e gli esempi utilizzati sono soggetti e aziende che hanno ottenuto risultati eccezionali, che possono non verificarsi per tutti, e non intendono rappresentare o garantire che chiunque ottenga per forza risultati uguali o simili. Il successo di ogni individuo dipende da molti e diversi fattori. Non vi è alcuna garanzia che esempi di guadagni passati possano essere duplicati in futuro. Nessuno può garantire risultati e / o successi futuri. Nessuno è responsabile  delle tue azioni.